fbpx

Fira Downstairs 15-årsjubileum med vårt specialpaket – ett rent hem och träning på köpet!

Fira Downstairs 15-årsjubileum med vårt unika kampanjpaket – sex städtillfällen och ett laddat medlemskap för två personer på People’s Training för endast 1850 kr*! Erbjudandet gäller fram till och med den 31 maj och så långt lagret räcker.

Med kampanjpaketet får du ett professionellt städat hem av Downstairs, där vi ser till att varje hörn glänser och inga detaljer missas. Vi garanterar en imponerande städning som gör ditt hem inbjudande och fräscht.

Utöver det fantastiska städet får två personer i hushållet tillgång till People’s Trainings exklusiva träningsmiljö. Deras kompetenta personal hjälper dig att nå dina träningsmål, oavsett om du föredrar att träna enskilt eller i grupp. Med detta paket får du både en trivsam bostad och en enastående träningsupplevelse.

Se till att reservera ditt kampanjpaket idag, då detta exklusiva erbjudande är begränsat fram till och med den 31 maj och så lång lagret räcker.

Använd formuläret nedan därefter kommer vi att kontakta dig för att svara på fler frågor och igångsättning.

* Erbjudandet är begränsat och gäller 3 månader. Priset gäller per månad. Efter 3 månader fortsätter städningen till ordinarie pris om tjänsten ej sägs upp 10 dagar innan sista städtillfälle. People’s Trainings exklusiva träningsmiljö ingår ej.

Kampanjpaket 15år

Kunduppgifter

Namn(Obligatoriskt)
Adress(Obligatoriskt)

Abonnemang

Ange ett nummer från 20 till 500.

Övrigt

Samtycke
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.