fbpx

Bli franchisetagare hos Downstairs

Nyfiken på att veta mer om hur franchise hos Downstairs fungerar? Då har du hamnat rätt! Downstairs startade 2004 och har genom åren hunnit öppna över 4 butiker. Idag utför vi tjänster över hela Storgöteborg. Just nu söker vi drivna franchisetagare till våra nya butiker!

Kontakta oss

Att bli en del av Downstairs ger dig en fantastisk möjlighet att driva ett eget företag, och inte vilket företag som helst. Med Downstairs får du en beprövad affärsmodell med en låg investering, flexibla planlösningar och lokalt stöd.

Downstairs är ett servicebolag med hela Göteborg som täckningsområde. Våra tjänster inom fönsterputs, tvätt, skrädderi, skomakeri och städ riktas till både privatpersoner och företag. Företaget började med en vilja att förenkla vardagen på arbetsplatser runt om i Göteborg. Sedan starten 2004 är vårt löfte att leverera högsta kvalitet på kundens villkor och arbeta enligt vår slogan “Do you need help? We are Downstairs”. Idag finns 120 företag kopplade till tjänsten samt ett 30-tal restauranger samt några hundra privata hushåll.

Vi söker efter nya franchisetagare

 

Torslanda – Nyetablering
Mölnlycke – Nyetablering
Partille/Lerum – Nyetablering

Kontakta oss för mer information:

Magnus Bernåker
Grundare och ägare
magnus.bernaker@downstairs.se
0706-939492

 

Är du redo att bli franchisetagare?

Vill du driva eget men vet inte riktigt var du ska börja och funderar på hur du ska få folk att hitta just dig, då kan franchise vara något för dig! Franchise är ett färdigt affärskoncept med en fungerande idé och ett etablerat varumärke. Du kommer kliva in i ett nyckelfärdigt företag och slippa misstag många företagare ofta gör vid uppstart.

Du är aldrig ensam som franchisetagare hos Downstairs. Du kan alltid få den hjälp du behöver från oss eller dina kollegor runt om i Downstairskedjan. Dessutom är hela verksamheten redan utstakamed allt från utbud och affärsupplägg tillmarknadsföring, och IT-system. Du behöver helt enkelt inte ödsla tid på att testa eller utveckla nya system, utan kan gå direkt in och driva företaget.

Som företagsledare kan du jobba med det du brinner för. I början kommer du upptäcka glädjen i att driva eget, men även utmaningarna. Du kommer få ett stort ansvar och fatta beslut som påverkar dig själv och andra, och vi på Downstairs alltid finns för att stötta din verksamhet.