fbpx
2020-08-17
Downstairs öppnar ny butik i Torslanda

Den 20-22 augusti är det premiär för Downstairs nya butik i Torslanda. Premiärhelgen bjuder på massor av bra kampanjerbjudanden, bland annat rabatt på städabonnemang och gratis kavajtvätt.

Torsdagen den 20 augusti slår Downstairs nya butik i Torslanda upp dörrarna. Butiken som ligger i ICA Maxi-huset på Gamla Flygplatsvägen 40 blir Downstairs fjärde butik i Göteborg. 

 

Magnus Bernåker, VD och grundare av Downstairs 

 

– Vi är mycket glada och stolta över att kunna öppna upp en ny butik även i dessa tider, säger Magnus Bernåker, grundare och VD, och fortsätter: 

– Corona-pandemin har slagit hårt mot oss i tjänstesektorn och den lokala detaljhandeln, men vi tror på framtiden och ser en växande efterfrågan av hållbara vardagstjänster på Hisingen och norra skärgården. Därför känns det extra roligt att öppna upp en ny butik just i Torslanda.

 

Extra bra erbjudanden på hushållsnära tjänster

Precis som Downstairs andra butiker kommer butiken i Torslanda erbjuda tjänster inom kemtvätt, skomakeri, skrädderi och hemstädning. För att fira invigningen erbjuder man nu alla kunder extra bra erbjudanden under premiärhelgen 20-22 augusti. 

Öppningserbjudanden i Torslanda 20-22 aug: 

  • Alla kunder får tvätta en kavaj gratis
  • Tvätt av 5 skjortor för 100 kr
  • Alla kunder som lämnar in skor för klackning eller sulning får en gratis skovårdslåda 
  • 20 % rabatt på alla nya städabonnemang  

Läs mer