fbpx

Flyttstäd i Göteborg

Att flytta kan vara härligt – att flyttstäda är det inte. Men oroa dig inte, vi hjälper dig.
Vi har lång erfarenhet och den senaste utrustningen för bästa resultat. Vi utför flyttstäd i Göteborg med omnejd med eget material och utbildade städare. När vi städar erbjuder vi självklart en nöjd kund garanti, vilket innebär att vi tar ansvar för att flyttstädningen håller måttet!

Flyttstäd i Göteborg

Ibland går planeringen inte ihop och du får ont om tid. Eller så känner du dig helt enkelt färdig med ditt gamla boende och vill lämna det bakom dig. Oavsett anledning så finns vi här för att hjälpa!

 

Flyttstäd i och runt Göteborg

Vi erbjuder professionellt flyttstäd i Västra Götaland. Att boka en flyttstäd är det enklaste sättet att försäkra sig om att städet blir som det ska, och att övergången till den nya ägaren eller hyresvärden sker smidigt och problemfritt. 

När vi städar erbjuder vi självklart en nöjd kund garanti, vilket innebär att vi tar ansvar för att flyttstädningen håller måttet!

Boka en prisvärd flyttstädning av hög kvalitet med oss redan idag. Ring 0734-61 57 97 för mer information och prisfrågor!

Miljövänlig flyttstäd

Downstairs erbjuder idag flyttstäd i Göteborg med miljövänliga medel. Dels den klassiska kemtvätten. Och även den nya Wetclean-kemtvätten som utförs med vatten och funkar perfekt för vissa plagg och har minimal miljöpåverkan. Prata med din lokala kemtvätt så hjälper vi dig.

Mattvätt i Göteborg

Har favoritmattan fått fläckar eller tappat sin lyster? Låt oss kemtvätta din matta för bästa resultat och hållbarhet. Vi hämtar och tvättar mattor i och runt hela Göteborg.

Läs mer