fbpx

Företags- och kontorsstädning i Göteborg

Företagsstädning och klädservice till jobbet. Downstairs erbjuder tjänster för ert företag och skräddarsyr dem självklart efter era behov. Låt oss ta hand om er arbetsplats!

Kontakta oss

 

Kontorsstädning

Det är lättare att koncentrera sig på sina arbetsuppgifter när papperskorgen är tömd och golvet rent. Dessutom bidrar kontorets skick till era kunders helhetsbild av er. På Downstairs erbjuder vi företag- och kontorsstädning i Göteborg anpassat för ert företag.

Städning efter dina behov

Vi erbjuder kontorsstädning i Göteborg med omnejd. Då stor del av vår vakna tid spenderas på arbetsplatsen anser vi att den ska behandlas och städas som ett hem. Vi skräddarsyr alla våra erbjudanden efter era önskemål och förstår att det finns olika behov att ta hänsyn till. All städning anpassas efter era behov.

Med vår tjänst Företags- och kontorsstädning i Göteborg kan du välja städ 1–7 dagar i veckan av erfarna städare och där vi står för utrustning och material.

 

Så här går vår kontorsstädning i Göteborg till

Vi startar upp genom ett möte där vi träffas på ert kontor och går igenom era behov och förväntningar, därefter bestämmer vi frekvens av vår service. Vi erbjuder personligt företagsstäd vilket betyder att ni alltid har samma städteam på plats.

Kontorsutrymmen
Vi dammsuger, moppar och dammar av alla fria ytor samt tömmer papperskorgar.

Toaletter
Vi städar toaletter och handfat både ut- och invändigt.

Kök/Pentry
Vi torkar av arbetsbänkar och diskbänk. Kakel torkas av.

Städmaterial
Städmaterial ingår i priset, du som företagare står för dammsugare.

Pris för kontorsstädning i Göteborg
Vi anpassar våra tjänster efter era behov och anpassar priserna därefter. Vi jobbar gärna med fastpris.