fbpx

Din skräddare i Göteborg

Downstairs skrädderi i Göteborg utför ändringar, lagningar och ändringssömnad efter dina önskemål. Välkommen in och laga din handväska, dina skor eller ge nytt liv åt dina kläder redan idag.

Kontakta oss

Göteborgs bästa skrädderi, det är vårt mål

Och vi arbetar dit genom att erbjuda prisvärt skrädderi och stor yrkesskicklighet. Vi tar hand om dina tyger och kläder och oavsett om det handlar om en större eller en mindre förändring finns vi för dig. Vi har drivit skrädderi i Göteborg sedan 2007 och våra medarbetare är utbildade inom dam- och herrskrädderi.

Vi ger dina kläder nytt liv

Genom ny design och lagning av dina kläder kan du använda dem år efter år, dessutom gör du en insats för miljön. Allt fler väljer måttsytt för känslan de ger, att få en kavaj, skjorta eller klänning i personlig prägel med högkvalitet och unik passform är svår att slå. Så oavsett om du vill skräddarsy en aftonklänning eller kostym eller bara vill laga ett hål kan våra professionella skräddare hjälpa dig.

Laga dina kläder och utrustning i Göteborg

Släng inte dina trasiga kläder, kom in till oss så hjälper vi dig. Vi lagar även sportutrustning så som hockeyutrustning och ridutrustning. Vi finns i Kungälv, Trollhättan, Kungsbacka och i Göteborg. I Göteborg finner du våra skräddare i Västra Frölunda, Torslanda, City Göteborg och i Nya Hovås.

Trasig handväska, vi hjälper dig!

Har kedjan gått sönder på handväskan eller är sömmarna slitna? Med lång erfarenhet och kunskap kan vi snabbt laga dina väskor. Oavsett om det gäller lagning av axelrem eller större arbeten kan vi hjälpa dig. Prata med din närmsta skräddare idag!

 

 

Skräddarsytt – vad är det?

Söker du kostymen med perfekt passform eller aftonklänningen efter dina önskningar men har svårt att hitta något som passar just dig? Hur ofta testar du ett plagg och tänker “om jag ändå vore längre, kortare, vägde 5kg mindre, hade bredare axlar eller tänk om plagget fanns i min färg. Genom att skräddarsy kläder kan du lägga funderingarna bakom dig och vara säker på att du får ett plagg unikt för dig.