Behöver ni hjälp med kemtvätt?

Kemtvätt

Vi är ett av Göteborgs ledande företag inom kemtvätt och erbjuder både upphämtning samt lämning av er kemtvätt. Självklart kan ni lämna in era kläder i några av våra butiker så tar vi hand om resten. Kontakta oss om ni vill att vi hämtar upp er kemtvätt. Välkommen!

Expresstvätt

Nu erbjuder vi 3 timmars expresstvätt i våra butiker på Heden och i Hovås. Har ni bråttom och behöver få kläderna redan samma dag? Besök oss i någon av dessa butiker så fixar vi resten.

031-721 96 60

Kemtvätta hos oss

Downstairs har idag två olika sätt att tvätta kemtvätt. Dels den klassiska kemtvätten och dels Wetclean-kemtvätt i vatten. Denna nya metod är bättre för vissa typer av fläckar och har minimal miljöpåverkan. I vår butik på Heden har vi dessutom en ny maskin och kemikalie som gör att avfallet från kemtvätten är 100% biologiskt nedbrytbart, vilket är i vår linje – bästa möjliga kvalité med minsta möjliga miljöpåverkan.

Miljövänligt spa för dina kläder

I vår strävan efter att ge våra kunder högsta möjliga kvalitet, har Downstairs valt lagoon® Advanced Care. Med lagoon® kan du kan lukta, se och känna skillnaden. Njut av att kunna bära dina kläder längre genom att hålla dem rena och fräscha.

lagoon® är den första, vattenbaserade, professionella tvättmetoden som godkänts av Woolmark.

Erfarenhet

Vi har lång erfarenhet och rätt utrustning vilket ger högsta möjliga kvalité. Vi tvättar det mesta – Kostymer, Brudklänningar, Skjortor, Dukar, Gardiner, Hushållstvätt, Mangel, Mattor, Kapell, Möbeltyg, Skinn, Mocka, Päls m.m.

Klädservice på jobbet

Downstairs erbjuder klädservice på jobbet vilket innebär att vi hämtar & lämnar 2 gånger i veckan på över 120 företag i Göteborg. 

Beställ hämtning på order@downstairs.se eller smsa/ring 0704-245551

Skjortservice

Vi erbjuder idag bra kvalité till rätt pris för era skjortor. Välj hur du vill fläckborttagning, vikt eller på galge.

Butiker

Hovås

Billdalsvägen 2
Vardagar: 07-19
Lör: 10-15
Sön: stängt

City

Södra vägen 27
Vardagar: 07-18
Lör: 10-14
Sön: stängt

Kungälv

Ytterbyvägen 17
Vardagar: 10-18
Lör: 10-14
Sön: stängt

Kungsbacka

Kungsmässan
Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 10-18

NK Göteborg

NK huset plan 2
Vardagar: 10-19
Lör: 10-18
Sön: 11-16

Frölunda Torg

Frölunda Torg
Vardagar: 10-18
Lör: 10-15
Sön: stängt