Ren tvätt på rätt sätt

Downstairs har idag två olika sätt att tvätta kemtvätt. Dels den klassiska kemtvätten och dels Wetclean-kemtvätt i vatten. Denna nya metod är bättre för vissa typer av fläckar och har minimal miljöpåverkan. I vår butik på heden har vi dessutom en ny maskin och kemikalie som gör att avfallet från kemtvätten är 100% biologiskt nedbrytbart, vilket är i vår linje – bästa möjliga kvalité med minsta möjliga miljöpåverkan.

Downstairs erbjuder klädservice på jobbet. Vilket innebär att vi hämtar och lämnar 2 gånger i veckan på över 120 företag i Göteborg.
Beställ hämtning på order@downstairs.se eller smsa/ring 0704-245551

Skjortservice – Vi erbjuder idag bra kvalité till rätt pris för era skjortor. Välj hur du vill fläckborttagning, vikt eller på galge.

Expresstvätt – Nu kan vi erbjuda 3 timmars expresstvätt i våra butiker på Heden och i Hovås, välkomna in.

Vi tvättar det mesta – Kostymer, Brudklänningar, Skjortor, Dukar, Gardiner, Hushållstvätt, Mangel, Mattor, Kapell, Möbeltyg, Skinn, Mocka, Päls m.m.

Vi har lång erfarenhet och rätt utrustning vilket ger högsta möjliga kvalité.

När tvättade du din kavaj sist?

Miljövänligt spa för dina kläder

I vår strävan efter att ge våra kunder högsta möjliga kvalitet, har Downstairs valt lagoon® Advanced Care. Med lagoon® kan du kan lukta, se och känna skillnaden. Njut av att kunna bära dina kläder längre genom att hålla dem rena och fräscha.

lagoon® är den första, vattenbaserade, professionella tvättmetoden som godkänts av Woolmark.