fbpx

Kemtvätt i Kungälv

Letar du efter Kungälvs bästa kemtvätt? Lämna in dina kläder till oss på Downstairs i Kongahälla Center i Kungälv. Vår kunniga personal har mer än 100 års samlad erfarenhet och tvättar alltid med miljön i fokus.

Kontakta oss

Kemtvätt i Kongahälla Center i Kungälv

På Downstairs erbjuder vi prisvärd och miljövänlig kemtvätt i våra butiker runt om i hela Västsverige. I vår butik i Kongahälla Center i Kungsbacka kan du bland annat lämna in skjortor, kostymer, klänningar, dräkter, rockar och pälsar på kemtvätt. Här får även bäddmadrasser, duntäcken, kuddar och skor ett nytt liv. 

Undrar du om vi kan ta bort den där fläcken, eller vad det kostar att kemtvätta dina duntäcken? Hör av dig till oss så hjälper vi dig! Se prislista.

Kontakta oss

Miljövänlig kemtvätt i Kungälv

På Downstairs erbjuder vi inte bara klassisk kemtvätt – vi använder först och främst en ny och mer miljövänlig metod, “Wetclean”. Den utförs med vatten, har minimal miljöpåverkan och fungerar perfekt för vissa ömtåliga plagg. Prata med någon av våra duktiga kemtvättare i butiken i Kongahälla Center så hjälper vi dig!

Hitta hit

Kemtvätt med expresstvätt i Kungälv

Ont om tid? Inga problem! På Downstairs butik i Kongahälla Center i Kungälv erbjuder vi 3 timmars expresstvätt*. 

*Ring gärna butiken på 031-721 96 60 innan och dubbelkolla. Vi kan nästan alltid garantera expresstvätt, men ibland behöver en maskin lagas och ibland är någon ur personalen sjuk.

Kemtvätt till din arbetsplats i Kungälv

Arbetar du på ett företag i Kungälv? Då kan du kanske beställa kemtvätt till jobbet! Om ditt företag tecknar sig till oss kommer vi nämligen ut till din arbetsplats och hämtar och lämnar kemtvätt två gånger per vecka. Idag har över 120 företag anslutit sig till tjänsten.

Vill ditt företag vara med? Beställ hämtning på order@downstairs.se eller smsa/ring 0704-245551.