fbpx

Skräddare i Kungälv

Vill du sy in en kavaj eller lägga upp ett par byxor? Downstairs skräddare i Kungälv utför ändringar, nysömnad och lagningar på dina kläder. Välkommen in till vår butik i Kongahälla Center i Kungälv!

Kontakta oss

Din professionella skräddare i Kungälv

Har du hittat det perfekta tyget och vet inte vad du ska göra med det, eller behöver du kanske lägga upp ett par byxor? Oavsett vad du behöver hjälp med så finns Downstairs skräddare för dig. Våra medarbetare är utbildade inom både herr- och damskrädderi.

Skräddare i Kongahälla Center i Kungälv

Downstairs har drivit skrädderi sedan 2007. Idag har vi skräddare i i hela Västsverige, från Kungälv och Trollhättan till Göteborg och Kungsbacka. I Kungälv hittar du oss och våra duktiga skräddare i vår butik på Älvebacken 17 i Kongahälla Center. Vi har öppet alla vardagar mellan kl. 10.00–19.00 och på helgen mellan kl 10.00–16.00.

Kontakta butiken

Pris på skräddare i Kungälv

Vi lagar hål i dina plagg från 150 kronor, kortning av byxor börjar från 250 kronor. Vi anpassar alla arbeten efter dina önskemål och behov. Mer information om våra priser på skrädderi hittar du i vår prislista. Se hela prislistan.

Därför ska du laga dina kläder

Vill du bidra till hållbar konsumtion och dessutom inte behöva slänga en klädesplagg som tappat formen? Genom att lämna in dina kläder till skräddare ger du dem nytt liv, samtidigt som du gör gott för planeten och bidrar till den cirkulära ekonomin. Du behöver ofta inte göra stora förändringar för att dina gamla kläder ska bli som nya igen. Ett par armbågslappar på din kavaj kan ge dig ett helt nytt plagg – som du förhoppningsvis kan använda i många år framöver.

Skräddarsydda kläder

Att skräddarsy ett plagg är den perfekta kombinationen av gammalt och nytt. På Downstairs kombinerar vi det traditionella hantverket med dina önskemål och dagens trender för att de dig ett unikt och personligt plagg som kan hålla år efter år.

Maila oss