fbpx

Kemtvätt i Kungsbacka

Letar du kemtvätt i Kungsbacka? Kom förbi Downstairs butik i Kungsmässan! Vi erbjuder miljövänlig kemtvätt till ett bra pris.

Kontakta oss

Kemtvätt i Kungsmässan i Kungsbacka

Kemtvätt är helt enkelt det bästa alternativet om du vill undvika krympning och färgförändring av dina plagg.

I vår butik i Kungsmässan i Kungsbacka kan du bland annat lämna in skjortor, kostymer, klänningar, dräkter, rockar och pälsar på kemtvätt. Vi har kunskapen och metoderna för att leverera bästa resultat, varje gång. Vi tvättar även bäddmadrasser, duntäcken, kuddar och skor.

Undrar du om vi kan få bort en svår fläck, eller vad just ditt plagg eller täcke kostar att kemtvätta? Hör av dig till oss så hjälper vi dig. Se prislista.

Kontakta oss

Miljövänlig kemtvätt i Kungsbacka

Downstairs erbjuder kemtvätt i Kungsbacka på två olika sätt: den klassiska kemtvätten, och även den nya Wetclean-kemtvätten. Den sistnämnda utförs med vatten, en metod som fungerar utmärkt för vissa känsliga plagg och dessutom har minimal miljöpåverkan. Prata med vår kunniga personal i butiken på Kungsmässan så hjälper vi dig! 

Hitta hit

Kemtvätt till din arbetsplats i Kungsbacka

Downstairs erbjuder kemtvätt till jobbet. Det innebär att vi två gånger per vecka hämtar och lämnar kemtvätt till arbetsplatser runt om i Kungsbacka. Idag har över 120 företag anslutit sig till tjänsten. 

Vill ditt företag vara med?
Beställ hämtning på order@downstairs.se eller smsa/ring 0704-245551

Kemtvätt på dina villkor

Alla kläder bör inte tvättas i en vanlig tvättmaskin, så enkelt är det. Så innan du slänger in festkläderna eller träningsskorna ber vi dig snällt men strängt att låta bli. Har du investerat i fina kläder vill du ju att de ska hålla länge. Men för att de ska göra det behöver du ta hand om dem på rätt sätt.