• Service levereras av människor till människor
  • Det är viktigt att vår personal mår bra för att ni som kund ska få bästa resultat
  • All personal erbjuds kontinuerlig utbildning och friskvård
  • Alla människor kan ibland behöva hjälp och Downstairs har ett väl uppbyggt socialt system. Vi hjälper till med bank, försäkringar, kontakt med myndigheter, språkundervisning, personlig framtidsplan mm.
  • Högsta möjliga kvalité med minsta möjliga miljöpåverkan
  • Vi jobbar med den energieffektivaste och miljövänligaste tekniken
  • Vår kemtvätt består idag av en vätska som gör att restprodukterna inte är farligare än det som kommer ut från en vanlig tvättmaskin. Downstairs skickar ändå sitt restavfall till Renova
  • Vi har även installerat ett system där vi tvättar i renat och avjoniserat vatten helt utan kemikalier. Metoden har klarat alla tester för kliniskt ren tvätt. I många fall blir även resultatet bättre och redan vid 30 grader når vi full effekt av denna tvättmetod. Vi är världens miljövänligaste tvätteri​

Vi är måna om att våra kunder är nöjda med vår service och gör därför alltid om jobbet om ni inte är nöjda. Alla fläckar går inte bort men vi gör alltid vårt bästa och har både material, kunnande och utrustning för att kunna ge er bästa möjliga service. Reklamationer görs via mail till reklamation@downstairs.se

Om oss

Vi är idag ett heltäckande servicebolag i storgöteborg. Tvätt och städ i kombination levererar vi idag till främst Privatpersoner men även Restauranger & Kontor som behöver vår service. Vårt löfte är att alltid försöka enligt vår slogan – ”Do you need help We are Downstairs”.

Vi startade 2004 med servicen att hämta/lämna kemtvätt, skomakeri och skrädderi på arbetsplatser i Göteborg. Idag har vi 120 företag kopplade till tjänsten och även ett 20 tal restauranger.

Downstairs butiker som säljer samtiliga våra tjänster finns i Långedrag 2006, Hovås 2008, Kungälv 2012 och Centrum/Södravägen 2013. Vi hoppas dessutom snart på fler, så håll utkick.
Vi har duktiga medarbetare inom alla områden, Världsmästaren i skomakeri, Skräddare med gesäll brev och erfarnehet, kemtvätts personal med över 100 år samlad erfarenhet både från Göteborg och Chelsea i London. Och med ett 30 tal städare och en städledare som bara säger nej när det inte går.

Vår önskan är att våra kunder skall få mer tid över till roligare saker.

Upstairs, Downstairs

Namnet DownStairs har vi tagit från den engelska TV-serien ”Upstairs, Downstairs” eller ”Herrskap & Tjänstefolk” som den hette i Sverige. Tanken är att kunna erbjuda och uppnå samma nivå av service som fanns på den tiden som TV-serien återspeglar.

Downstairs AB
Org. nr: 556639-5413
Södra vägen 27
411 35 Göteborg
Tel: 031-721 96 60
Epost: stad@downstairs.se