fbpx

Tävlingsvillkor 

 

Regler och villkor för Downstairs tävling på Facebook i augusti 2020:

 

 1. Ansvarig för tävlingen är: Downstairs AB, Hovåsvägen 1, 436 50 Hovås.
  .
 2. Tävlingen publiceras på Downstairs Facebooksida, www.facebook.com/downstairsab.
  .
 3. Genom att delta i tävlingen accepterar du dessa villkor och reglerna för tävlingen.
  .
 4. För att delta i tävlingen måste du vara folkbokförd i Sverige. Deltagare under 18 år ska ha vårdnadshavares godkännande för att delta. Anställda vid Downstairs AB eller deras anhöriga får inte delta i tävlingen.
  .
 5. Alla som deltar i tävlingen är med och tävlar om ett städtillfälle/hemstädning med Downstairs.
  .
 6. Reglerna för tävlingen: Du deltar i tävlingen genom att skriva en inspirerande motivering varför du eller den personen du vill ge bort vinsten till ska vinna ett gratis städtillfälle med Downstairs. Tävlingsbidraget skickas in genom en kommentar till tävlingens inlägg på Downstairs Facebook-sida. Alla deltagare uppmuntras att dela med sig av inlägget till fler personer, men detta är inget krav och heller inget som påverkar chansen att vinna tävlingen.
  .
 7. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med deltagande av tävlingen kommer att behandla för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn och efternamn att publiceras på Instagram.
  .
 8. Tävlingen pågår mellan 17-23 augusti 2020. Efter sista datumet utses vinnarna av en jury bestående av Downstairs marknadsteam. Det vinnande bidraget utses utifrån den bästa och mest kreativa motiveringen.
  .
 9. Vinsten består av ett städtillfälle/hemstädning med Downstairs, värde ca 1200 kr. Städtillfället gäller upp till 120 kvm och inkluderar en hemstädning från Downstairs utan tillval och utan fönsterputs. Och inom Downstairs geografiska upptagningsområde.
  .
 10. Priset är personligt och kan ej överlåtas till annan person eller bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster.
  .
 11. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
  .
 12. Vinnaren kommer att bli informerad personligen via Facebook. Vinnaren kommer också att med för- och efternamn publiceras på Downstairs Facebook-sida.
  .
 13. Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stödd, eller administrerad av Facebook.
  .