fbpx

Downstairs fönsterputs

Skinande rena fönster skapar ett bättre helhetsintryck, oavsett om det är hemma hos dig eller på ditt företag. Anlita oss på Downstairs och få professionell fönsterputsning skräddarsydd efter dina behov. Kontakta oss redan idag för prisförslag!

Kontakta oss

Så fungerar miljövänlig fönsterputsning med Downstairs

Vi erbjuder fönsterputsning i Göteborg, Trollhättan, Kungsbacka och Kungälv. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss. Hos oss får du alltid professionella och noggranna fönsterputsare som arbetar för att du ska få rena och vackra fönster. Vi tar med oss alla redskap och medel som behövs för att få skinande rent resultat.

Därför ska du välja professionell fönsterputsning

Blänkande rena fönster är en känsla man sällan glömmer – men det är desto lättare att glömma tvätta dem. Vi erbjuder professionell och effektiv fönsterputsning för dig som känner att tiden inte räcker till eller som hellre använder den till något annat. Skinande fönster ger ett rent intryck i hela hemmet och med riktig fönsterputs varar resultatet längre.

Kontakta oss

Fönsterputsning för privatpersoner

Har du skjutit upp fönsterputsning länge nog och är redo för skinnade rena rutor igen? Inget är så avslöjande som vårsolens strålar. Minsta fläck eller fingeravtryck syns som stora fläckar. För att inte tala om dammlagret och spåren efter vinterns snö och regn. Vi rekommenderar fönsterputs 2–4 gånger per år.

Innan vi kommer behöver du:

  • Välja en tid när du är hemma för att lämna nyckeln, alternativt lämna in nyckeln till en av våra butiker.

  • Ange hur många fönster och vilket typ av fönster du har.

  • Meddela oss om något fönster har skador

  • Flytta på möbler och blommor om nödvändigt.

Kontakta oss

Fönsterputsning för företag

Rena fönster skapar ett seriöst och tilltalande intryck för såväl anställda som kunder i kontor, företagslokal, butiker. Vi har lång erfarenhet av små till stora kontor och behandlar rutor både invändigt och utvändigt. Och glöm inte att avskiljare och glasdörrar inomhus kan må bra av en putsning ibland. Kontakta oss så hittar vi ett abonnemang som passar er och era behov!

 

Här finns vi

RUT-avdrag direkt!

Fönsterputs med rutavdrag ger dig 50% på arbetskostnaden.

Vanliga frågor om fönsterputsning

 

Vad kostar fönsterputsning? / Vad har ni för pris på fönsterputsning?
Vi erbjuder fönsterputs med RUT-avdrag och priserna varierar beroende på antal fönster och våningar. Kontakta oss för offert.

Kan man putsa fönster om det är minusgrader?
Ja det går bra vi har medel som tillåter fönsterputs även i minusgrader.

Ingår alla sidor på fönstren?
Ja du kan ange att du önskar alla sidor av fönsterna putsade, uppge detta vid bokning.

Ingår fönsterkarmar?
Ja fönsterkarmar ingår.

Vad måste jag tänka på / hur bör jag förbereda mig inför fönsterputsningen?
Vid utvändig fönsterputs är det bra om vi får reda på om stege behövs. Vid invändig fönsterputs är det bra om ni plockar bort saker vid fönstren.

Ingår städmaterialet?
Ja, vi tar alltid med det material som behövs.

Kontakta oss