fbpx

Företagsstäd och kemtvätt

Downstairs erbjuder klädservice på jobbet – flexibelt, enkelt och när det passar er. Självklart har vi även företagsstäd anpassat efter era behov. Låt oss ta hand om er arbetsplats, och dina arbetskläder!

Kontakta oss

 

Klädservice på jobbet

Downstairs erbjuder kemtvätt på jobbet. Vilket innebär att vi hämtar och lämnar 2 gånger i veckan på över 120 företag i Göteborg, vad väntar du på? Med våra tvättjänster slipper era anställda rusa iväg till kemtvätt och skrädderi. Ring eller smsa 0704-24 55 51 eller beställ upphämtning via mail.

Beställ hämtning

Restaurangstäd – vi hjälper dig att hålla rent

Vi erbjuder städning av restauranger runt om Göteborg. Med rätt utbildning och erfarenhet skapar vi en ren helhet i din restaurang. Vi städar restauranger, barer och caféer och vår service täcker kök, servering och toalett. Det är redan ett 30-tal restauranger kopplade till vår städtjänst, och det är inte svårt att förstå varför. Vi levererar bästa städservice medans ni kan fokusera på det ni gör bäst. Vi är stolta över att kunder som väljer oss stannar, väldigt länge. Så fokusera på era gäster så tar vi hand om städningen.

Boka restaurangstäd

 

Kontorsstäd – 1-7 dagar i veckan

Precis som hemma är det viktigt att du trivs på din arbetsplats, du ska trots allt spendera en stor del av din tid där. Diskret och med toppresultat arbetar vi efter din arbetsplats önskemål. Med vår tjänst Företags- och kontorsstäd i Göteborg kan du välja städ 1–7 dagar i veckan av erfarna städare och vi står såklart för utrustning och material.

Boka kontorsstäd