fbpx

Boka personligt städabonnemang!

Ursäkta röran men… Visst finns det roligare saker att göra än att städa? Därför är hemstädning från Downstairs ett bra alternativ när du vill få tid till roligare saker med gott samvete.

Låt 2022 bli året då du la mer tid på lite viktigare saker – och lät oss ta hand om städningen.

Boka ditt städabonnemang här på hemsidan. Fyll i bokningsformuläret med hur stort ditt hem är, hur många ni är i hushållet och vad ni vill ha hjälp med.

Skicka förfrågan

Hemstädning i hela Västsverige

Det kan vara svårt att få ihop vardagen, framförallt för dig med familj. Du har troligtvis en hel lista som ska prioriteras framför dammhögar, så lätta på vardagsstressen och låt oss ta hand om ditt hem! Ha ett hem som alltid är redo för besök från familj och vänner. Vi erbjuder hemstädning i hela Göteborg, från Billdal och Västra Frölunda till centrala Göteborg och Hisingen. Vi finns även i Trollhättan, Kungsbacka och Kungälv. Med över 15 års erfarenhet och hundratals nöjda kunder vet vi vad som krävs för lyckad hemstädning.

Vårt upplägg för hemstädning är enkelt: det fungerar ungefär som ett abonnemang, och du betalar månadsvis baserat på storleken på ditt abonnemang. För bästa resultat skräddarsyr vi alltid städningen utifrån dina behov och önskemål: vilka uppgifter behöver du hjälp med, hur ofta vill du ha städat och hur stor är din bostad?

Vi förstår att det kan kännas ovant att låta någon ny komma in i ditt hem, och därför skickar vi alltid samma städare. På det sättet kan vi kvalitetssäkra våra tjänster och erbjuda hemstädning på dina villkor.

Hemstädning med hushållstvätt:

Växer tvätthögen hemma? Då rekommenderar vi våra städabonnemang Premium eller All Inclusive där vi även tar hand om din tvätt. Självklart kan du även lägga till vår tvättjänst på övriga abonnemang vid enskilda tillfällen.

Så fungerar hemstädning med Downstairs:

  • Vi skräddarsyr städningen för att uppnå just dina förväntningar.

  • Välj om vi ska komma varannan vecka, varje vecka eller oftare.

  • RUT-avdrag direkt på fakturan: 50% skattereduktion avdraget direkt på din faktura.

  • Vi arbetar bara med utbildade städare och skickar alltid samma personal till ditt hem.

  • Vi står för städmaterial.

  • Vi ser till att både ert hem och vår personal är försäkrade upp till 20 miljoner kronor 

  • Personalen loggar in och ut via sina telefoner vilket gör att vi har koll på tidsåtgång och resultat.

Beställ hemstäd med Downstairs

Boka ditt städabonnemang här på hemsidan. Fyll i bokningsformuläret med hur stort ditt hem är, hur många ni är i hushållet och vad ni vill ha hjälp med.

Skicka förfrågan

Vanliga frågor om hemstäd

Har ni GPS i bilarna?
Ja, alla våra fordon är utrustade med GPS för att säkerställa tidsåtgång.

Behöver jag vara hemma vid hemstädningen?
Nej, du behöver inte vara hemma.  Du kan lämna nyckeln i en av våra butiker eller endast vara hemma för att släppa in städarna.

Får jag samma städare?
Ja, vi skickar samma städare. Det är alltid två städare i varje team så skulle en vara sjuk kommer du fortfarande ha ett bekant ansikte i hemmet.

Hur bör jag förbereda mig inför hemstädningen?
Det är alltid bra om du förenklar genom att plocka undan saker på golven. Desto mindre saker vi behöver plocka undan desto snabbare går själva städningen.

Kan jag välja tid själv?
Ja, alla lediga tider går att göra till ditt abonnemang.

Hur fungerar era abonnemang, och hur snabbt startar ni tjänsten?
Vi kommer varannan eller varje vecka eller ännu oftare om så önskas. Uppsägningstid 1 månad. Uppstart sker när det passar dig!