fbpx

Kemtvätt Express i Göteborg

Snabbt, smidigt och miljövänligt. Kom in med din kemtvätt till en av våra butiker i  Göteborg. Vi har lång erfarenhet och den senaste utrustningen för bästa resultat.

Kontakt

Kemtvätt express i Göteborg

Ibland går planeringen inte ihop och du får ont om tid. För att du ska kunna ha din favoritklänning eller kavaj vid varje tillfälle erbjuder vi kemtvätt i expressfart. Vi har rätt utrustning och kan vi erbjuda kemtvätt på bara 3 timmar. 

* Reservation för underhåll av maskiner.
Ring före bokning av expresstvätt.

 

Kemtvätt i och runt Göteborg

Vi erbjuder professionell kemtvätt i Västra Götaland. Kemtvätt är bästa tvättalternativet om du vill undvika krympning och färgförändring av dina plagg. Så kom in och ge nytt liv till dina kläder eller fräscha upp och kemtvätta din bäddmadrass, vi hjälper vi dig med varje tvätt. Hos oss kan du lämna in skjortor, kostymer, dräkter, rockar och pälsar. Vi har lång erfarenhet och vi behandlar varje plagg enskilt för bästa resultat. 

Miljövänlig kemtvätt

Downstairs erbjuder idag kemtvätt i Göteborg på två olika sätt. Dels den klassiska kemtvätten. Och även den nya Wetclean-kemtvätten som utförs med vatten och funkar perfekt för vissa plagg och har minimal miljöpåverkan. Prata med din lokala kemtvätt så hjälper vi dig.

 

Kemtvätt till din arbetsplats i Göteborg

Downstairs erbjuder klädservice på jobbet. Det innebär att vi 2 gånger per vecka hämtar och lämnar kemtvätt till arbetsplatsen. Idag har över 120 företag i Göteborg anslutit sig till tjänsten. Vill ditt företag vara med? Beställ hämtning på order@downstairs.se eller smsa/ring 0704-245551. I våra abonnemang All inclusive och VIP ingår även hushållstvätt.

Mattvätt i Göteborg

Har favoritmattan fått fläckar eller tappat sin lyster? Låt oss kemtvätta din matta för bästa resultat och hållbarhet. Vi hämtar och tvättar mattor i och runt hela Göteborg.

Läs mer