fbpx

Kemtvätt hos Downstairs

Hos oss får du alltid professionell och miljövänlig kemtvätt. Vi erbjuder kemtvätt i Nya Hovås och Södra Vägen. Vi kemtvättar alla plagg med expertis och den senaste utrustningen för bästa resultat.  

Miljövänlig kemtvätt

Downstairs tvättar idag med 2 kemtvättsmetoder som båda värnar om miljön och dig som bär kläderna. Vi tvättar upp till 95% av all tvätt i vattenbaserad kemtvätt som är det mest miljövänliga alternativet. Metoden är framtagen i samarbete med Woolmark och Electrolux. Prata med din lokala kemtvätt så hjälper vi dig.

Kemtvätt – Så fungerar det

Vi vet hur dina favoritplagg ska behandlas. Vill du fräscha upp och få nytt liv i dina kläder, gardiner eller mattor? Hos oss kan du bland annat lämna in klänningar, skjortor, kostymer, dräkter, rockar och pälsar. Med lång erfarenhet behandlar vi varje plagg enskilt för bästa kvalitet. Downstairs erbjuder idag kemtvätt på två olika sätt. Dels med nya Wetclean-kemtvätt som görs med vatten och är en perfekt metod för vissa plagg och har minimal miljöpåverkan. Och såklart den klassiska kemtvätten. I vår butik på Heden har vi en ny maskin som omvandlar avfallet från kemtvätten 100% biologiskt nedbrytbart. Detta är i linje med att arbeta efter minsta möjliga miljöpåverkan och med hög kvalitet.

Kemtvätt till din arbetsplats

Downstairs erbjuder klädservice på jobbet. Vilket innebär att vi hämtar och lämnar 2 gånger i veckan på över 120 företag i Göteborg, vad väntar du på?

Varför ska man kemtvätta sina kläder?

Kemtvätt är det bästa alternativet om du vill undvika krympning och färgförändring av dina plagg. Genom att kemtvätta dina kläder kan du vara säker på att kläderna får bästa möjliga förutsättning för att hålla länge. Det finns även ett flertal plagg som inte tål vattentvätt och som mår bättre av kemtvätt än traditionell hushållstvätt till dessa hör, siden, ull och kashmir. 

Kemtvätt snabbt och enkelt

Behöver du kemtvätt snabbt? Ring och boka din expresskemtvätt eller kom in till oss idag! Vi kemtvättar dina finaste plagg på 3 timmar*. Kom in till våra butiker på Heden, Torslanda, Södra vägen i city och i Hovås så hjälper vi dig.

Ring oss

* Reservation för underhåll av maskiner.
Ring före bokning av expresstvätt.