fbpx

Downstairs skomakare

Går du med utslitna sulor, en trasig dragkedja eller behöver du lästa om dina skor? Välkommen till oss på Downstairs, här arbetar vi med lång erfarenhet och glädje.

Kontakta oss

Laga dina skor hos Downstairs

Börjar dina favoritskor bli slitna? Ingen fara – vi hjälper dig! Ordentlig och regelbunden vård av dina skor bidrar till att förlänga livslängden. Lämna in dina skor till oss och du får tillbaka dem som om dem vore nya. Du kan lämna dem i våra butiker som du finner i Södra vägen och Nya Hovås.

Hos oss får du professionell hjälp och produkter i världsklass. Vi reparerar både dam- och herrskor och utför sulning, klackning, utslätning och lagning. För att dina skor ska hålla riktigt länge använder vi alltid material av högsta kvalitet.

Hitta närmsta butik

Tvätta och färga dina skor

Tappar dina skor och sneakers färg och blir smutsiga på sulkanten? Lämna in dem till oss. Vi tvättar och färgar skorna till orginalfärg igen. Mockaskor får lätt en förgråning – vi rengör och färgar till ursprunglig färg. Du kan även köpa spray och ta hand om dem kontinuerligt själv.

Vi reparerar väskor, hockey- och ridutrustning

Behöver du en ny dragkedja på väskan eller har axelremmen gått sönder? Vi lagar hål, fästen och byter ut trasiga delar. Du kan även lämna in sportutrustning såsom hockeyutrustning och ridutrustning för reparatrion. Vi kan det mesta så kom in och prata med din närmsta skräddare, så hjälper vi dig.

Gå vår prisbelönta skovårdskurs

Vill du gå på ett roligt och annorlunda event med dina vänner eller kollegor? Vi håller en skovårdskurs där du får redskap och kunskap för att ta hand om dina skor på bästa sätt.

Kontakta oss och boka

Varför ska du reparera dina skor?

Skomakeri är det äldsta sättet att ge dina skor ett nytt liv. Dessutom är bra skor svåra att hitta och förtjänar därför en andra chans. När du väljer att reparera dina skor gör du dessutom en insats för miljön och minskar överkonsumtionen.

Detta ingår i våra tjänster

  • Klackning – lagar & förlänger livslängden på bakre delen av skon.

  • Skofärgning – Om du vill förbättra färgen på dina skor.

  • Sulning – byt dina sulor som sitter på främre delen av skon och skorna håller längre.

  • Lästning – är skorna lite trånga eller skaver så lästar vi ut dem åt dig.

  • Lagning – bakfoder, dragkedjor, tåbitar och mycket mer.

  • Putsning – skorna blir snyggare och materialet ökar sin livslängd.

Se vår prislista