fbpx

Downstairs skräddare

Downstairs skrädderi utför ändringar, nysömnad och lagningar efter dina önskemål. Med lång erfarenhet och passion kan du vara säker på att du får det bästa resultatet hos Downstairs.

Kontakta oss

Din professionella skräddare

Med stor yrkesskicklighet och gesällbrev tar vi hand om dina kläder och tyger. Oavsett om det är en större eller en mindre förändring finns vi för dig. Vi har drivit ändringsskrädderi i Göteborg sedan 2007 och våra medarbetare är utbildade inom dam- och herrskrädderi.

 

Därför ska du laga dina kläder

Låt dina kläder leva länge! Genom ny design och lagning kan du använda dina kläder år efter år. När du återanvänder dina kläder bidrar du dessutom till en hållbar konsumtion. Så oavsett om du vill skräddarsy en aftonklänning eller kostym eller bara vill laga ett hål kan våra professionella skräddare hjälpa dig. Och vi lovar dig, ett par armbågslappar på din kavaj kan ge dig ett helt nytt plagg.

Se vår prislista

Skräddarsytt – vad är det?

Söker du den perfekta klänningen eller kostymen men har svårt att hitta något som passar just dig? Genom att skräddarsy dina kläder får du ett plagg som passar dig in i minsta detalj. Från mätning, till material och passform så kommer skräddaren arbeta för att nå bästa resultat. Så lämna standardstorlekarna och kom in och låt oss skapa kläder som verkligen passar.

Hitta närmsta butik