fbpx

Kemtvätt i Trollhättan

På jakt efter Trollhättans bästa kemtvätt? Lämna in dina kläder till Downstairs butik på Kungsgatan 50 i Trollhättan. Vår personal har över 100 års samlad erfarenhet av kemtvätt och strävar alltid efter att leverera snabbt – och med ett skinande rent resultat.

Kontakta oss

Kemtvätt i Trollhättan

Downstairs erbjuder prisvärd och miljövänlig kemtvätt i hela Västsverige, från Trollhättan och Kungälv till Göteborg och Kungsbacka. I Trollhättan hittar du oss i butiken på Kungsgatan 50. Vi har öppet alla vardagar mellan kl. 09.00–18.00. 

Vi tar hand om allt från skjortor och kostymer till klänningar, dräkter, rockar och pälsar. Även bäddmadrasser, duntäcken, kuddar, mattor och skor lämpar sig fint för kemtvätt. Så varmt välkommen in – vi ser alltid fram emot att ge ditt favoritplagg ett nytt liv! 

Undrar du om vi kan få bort en svår fläck, eller vad just din kostym kostar att kemtvätta? Hör av dig till oss så hjälper vi dig. Se prislista.

Kontakta oss

Miljövänlig kemtvätt i Trollhättan

Kemtvätt betyder inte längre en miljöfarlig tvätt, full med kemikalier. Med den nya Wetclean-kemtvätten kan vi tvätta rent helt utan farliga medel, med minimal påverkan på miljön. Fråga gärna någon av våra duktiga kemtvättare i butiken i Trollhättan så berättar vi mer!

Hitta hit