fbpx

Skräddare i Trollhättan

Trollhättans bästa skräddare, det är vårt mål. Vi på Downstairs har drivit ändringsskrädderi sedan 2007 och våra medarbetare är utbildade inom både dam- & herrskrädderi. Välkommen in till vår butik på Kungsgatan 50 i Trollhättan! 

Kontakta oss

Din professionella skräddare i Trollhättan

Behöver du lägga upp ett par byxor eller har du hittat det perfekta tyget och vet inte vad du ska göra med det? Oavsett vad du behöver hjälp med så finns Downstairs skräddare för dig. Våra medarbetare är utbildade inom både dam- och herrskrädderi. 

Skräddare på kungsgatan 50 i Trollhättan

Downstairs har drivit skrädderi sedan 2007. Idag har vi skräddare i i hela Västsverige, från Kungälv och Trollhättan till Göteborg och Kungsbacka. I Trollhättan hittar du våra duktiga skräddare i vår butik på Kungsgatan 50 i Trollhättan.

Kontakta butiken

Pris på skräddare i Trollhättan

Vi lagar hål i dina kläder från 150 kronor, kortning av byxor börjar från 250 kronor. Vi anpassar självklart alla arbeten efter dina önskemål och behov. Mer information om våra priser på skrädderi hittar du i vår prislista. Se hela prislistan.

Därför ska du laga dina kläder

Vill du bidra till hållbar konsumtion och dessutom inte behöva slänga en klädesplagg som tappat passformen? Genom att lämna in dina kläder till skräddare gör du gott för planeten och bidrar till den cirkulära ekonomin. Du behöver ofta inte ens utföra stora ändringar för att dina gamla kläder ska bli som nya igen. Ett par armbågslappar på din kavaj kan ge dig ett helt nytt plagg – som du förhoppningsvis kan använda i många år framöver

Skräddarsydda kläder

Att skräddarsy ett plagg är den perfekta kombinationen av nytt och gammalt av högsta kvalitet. På Downstairs kombinerar vi det traditionella hantverket med dina önskemål och dagens trender för att de dig ett unikt och personligt plagg som kan hålla år efter år.

Maila oss